Про це він розповів на своєму каналі.

«А чому б нашим фахівцям, які мають все необхідне, не доопрацювати старий радянський безпілотник? Тобто треба доопрацювати турбореактивний двигун, бо Україна випускає чудові турбореактивні двигуни. Так от, доопрацювали б турбореактивний двигун безпілотника Ту-141, замінили б систему управління сучасною, і вийшов би аналог ракети «Калібр», - повідомив Олександр Кочетков.

За словами експерта, з цього безпілотника можна викинути стару фотографічну розвідувальну техніку і замінити її на відповідну боєголовку. Як підкреслив Олександр Кочетков, цей безпілотник зможе пересуватися зі швидкістю понад тисячу кілометрів на годину.

«Він зможе летіти на дуже низькій висоті 50-100 метрів. Він здатний буде змінювати траєкторію польоту, оминаючи точки скупчення ППО противника», - заявив Олександр Кочетков.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Кого не мобілізують до армії: перелік професій Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, фахівець Олександр Кочетков розповів про іранські балістичні ракети: «Є принаймні п'ять поколінь».

Також Знай.ua повідомляв, що політолог Олександр Кочетков пояснив, чому Україна не бомбить інфраструктуру росії у відповідь.