Про це він розповів у себе у блозі.

«Найближчим часом росія не буде повноцінним, повноважним геополітичним гравцем. Так зване СВО, спеціальний військовий відступ за ці 8 половиною місяців серйозно послабив позиції росії», - зазначає Руслан Бізяєв.

Як він пояснює, суворікін і концепція, із якою він прийшов, справді потребує маленького переможного наступу. Тим паче, додає експерт, що після виходу з Херсона росії треба якось показати і своєму суспільству, і своїм партнерам, що баланс сил у війні з Україною перебуває на її боці.

«А то, знаєте, всякі висловлювання пішли на ОДКБ погані, якось Пашинян став поводитися не зовсім зрозуміло з погляду росії, Макрон носом крутить, про інших я мовчу. Тобто необхідний маленький переможний наступ, який би показав усьому світу, що росія ніби, висловлюючись мовою піскова, виконує цілі та завдання спеціального військового відступу в строго певний час і все йде за планом», - розповідає Руслан Бізяєв.

Зокрема, наголошує політолог, пів року битва йде на за Харків, не за Київ, не за Запоріжжя, а за Бахмут. Тому, розмірковує він, з настанням холодів, коли замерзне ґрунт і стане можливим застосування важкої колісної гусеничної техніки, росія може спробувати наступати в цьому напрямку, але чи вийде – інше питання. До того ж, додає експерт, спочатку росіяни хотіли йти вперед до стін Львова та Рави-Руської, не менше, хоча би Збручем, але щось не виходить.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Світан пояснив, що звільнити Донбас складно через те, що там росія має великий тил.

Також Знай.ua писав, що Редько розповів про ситуацію на економічному фронті України.