Про це він розповів на каналі Павла Себастьяновича.

«Україна – не росія, і справді, путін не розуміє менталітет українців. І ці обстріли, ракетні обстріли, вони ж орієнтуються на менталітет росіян, тобто, що люди через це прогнуться», - повідомив Святослав Дубина.

За словами військового, після останнього ракетного обстрілу росії, після того, як знову зникла електрика, українці не здалися, не опустили руки, а навпаки, стали активно донатити ЗСУ. Як підкреслив Святослав Дубина, путін думав, що українці будуть реагувати на терор, як і росіяни, тобто здадуться, але помилився.

«Результат який? Вдвічі збільшилися донати на ЗСУ. Ну тобто, це абсолютно зворотна реакція», - підкреслив Святослав Дубина.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, американський політик Юрій Рашкін розповів, коли путін піде під трибунал.

Також Знай.ua повідомляв, що громадський діяч В'ячеслав Редько розповів про ситуацію на економічному фронті України: «Справляємось успішно».