Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

«Коли йдеться про віру, це має бути щиро. Неможливо, щоб така людина мала 8 мільярдів доларів, а це офіційний статок російського патріарха кирила. Я вважаю, що духовні люди взагалі не можуть говорити про гроші», - наголошує Георгій Біркадзе.

Як він пояснює, йдеться про щось духовне, а водночас на території Києво-Печерської лаври розміщено нерухомість на 40 мільйонів доларів. До того ж, додає експерт, ніхто навіть не уявляє, за ким це рахується, скільки грошей за це беруть, а там ресторани, будинки на 40 мільйонів доларів.

Крім цього, констатує він, претензія до церкви ще полягає в тому, що там уже багато людей отримали підозру у роботі з російською федерацією, із ФСБ. До того ж, упевнений експерт, цифра підозрюваних ще зростатиме.

«Коли в країні війна, країна-терорист вторглася до нашої країни, у нас дефіцит 38-50 мільярдів цього року, я вважаю, що це блюзнірство, коли вони (ред. – духовники) заробляють. Офіційно Печерська лавра заробила 18 мільйонів на місяць. І це офіційно, я не говоритиму, скільки там ще тіньових грошей. Так не може бути», - робить висновок Георгій Біркадзе.

Популярні новини зараз
Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Редько розповів про ситуацію на економічному фронті України.

Також Знай.ua писав про те, що Гудков розповів, що путін отримає після війни.