Про це він розповів на каналі «PolitБюро».

Як зазначає гість програми, раніше росія постійно лякала світ ядерною зброєю та рештою, але насправді варто задуматися, чи є їй чим лякати. Зокрема, згадує він, експерти і раніше ставили правильні питання: а чи точно в порядку ці ядерні ракети, чи їх нормально обслуговують?

«І тепер я бачу, що у святу святих прилітає дрон і він робить там фурор насправді, виводить із ладу два літаки», - констатує Олег Лісний.

За його словами, це говорить про те, що все дуже непросто і тактика таких малих порізів по тілу росії себе виправдовує. Проте, розмірковує експерт, потрібно, щоб це підтримали й наші закордонні колеги, партнери не лише статтями, а й такими ж БПЛА, які можуть летіти на 1000 кілометрів.

«Нас росія ці тиждень-два занурила в очікування ракетних ударів. Усі ходили та чекали. Очікування смерті гірше за смерть. А тепер ось ці малі порізи показали: а ви теж не дрімайте, ви не знаєте, куди наступного разу прилетить ця квітка «бавовна», і чекайте, у вас територія величезна, в рази більша за Україну, тому вам теж треба думати, де лягати спати і де ви встанете. Тому я вважаю, що це досить серйозний і іміджевий, і воєнний момент», - робить висновок Олег Лісний.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Дубина розповів, чому ракетний терор українців став помилкою для путіна.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів, хто замість Європи купуватиме російську нафту.