Про це він розповів на каналі «My.ua».

«Україна ще у жовтні анонсувала про те, що в нас зараз дуже активно перепрацьовується стратегія розвитку особистого українського безпілотника, який буде літати і вражати цілі в радіусі тисячі кілометрів», - нагадує Артем Бронжуков.

А відтак, каже експерт, він сподівається, що в цьому плані москва, урядові будівлі, та інші військово-політичні цілі будуть пріоритетом. Водночас він зауважує, що хтось може заперечити, сказати, що так не можна, адже в український урядовий квартал не прилітає. Тим не менш, пояснює політконсультант, потрібно розуміти, що умовна біомаса росіян не впливає на жодні рішення.

«У чому головна різниця між Україною і росією? У тому, що у росії є «насілєніє», а в Україні є громадяни. І центр прийняття рішень в Україні, умовно кажучи, це п’ятиповерхівка на Борщагівці – це також центр прийняття і ухвалення рішень у нашій державі», - пояснює Артем Бронжуков.

А от у росії, констатує він, це так не працює. Тому, стверджує експерт, для того, аби бути ефективними, потрібно вражати ті цілі, де ухвалюються рішення щодо терористичної, антигуманної, антилюдяної діяльності з боку російської федерації щодо України.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Табах розповів, чого боїться путін.

Також Знай.ua писав про те, що Лісний розповів, чи тепер росіяни бояться наступних ударів по своїй території.