Про це він розповів у своєму блозі.

Як пояснює експерт, соборність та єдність України передусім базуються на тому, що ми знаємо свою державу. До того ж, додає він, йдеться про такі знання, які не отримати з книжок, телепередач чи інтернету.

«Якби українці більше подорожували від Карпат до Приазов’я, то значну частину внутрішньорегіональних розбіжностей вдалось би вирішити», - переконаний Олесь Доній.

На його думку, те, що наша держава різноманітна, є плюсом, а не мінусом, просто це потрібно вміти цінувати. Зокрема, пояснює ідеолог, йдеться про те, аби не сваритися через відмінності регіонів і їхніх жителів, а розуміти їх, більше бачити це все наживо, тобто просто подорожувати.

«Ми різноманітні, та водночас ми єдині. Ужгород, Чернівці, Луганськ, Ялта, Маріуполь, Одеса, Харків – це все наше. Подорожуй Україною», - підсумовує Олесь Доній.

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Подорожній розповів, чи впоралась би хоч якась європейська армія із росією на місці України.

Також Знай.ua писав про те, що Постернак розповів, чи чекала Україна на війну із росією.