Про це він розповів на своєму каналі.

«Путін багато різних заяв зробив. Стоячи з келихом у руках, він сказав: «Так, це ми бомбимо українську енергетичну інфраструктуру, але робимо це тому, що українці підірвали Кримський міст і лінії якісь електропередач, які до Курської АЕС ведуть, підірвали, і тому ми бомбимо їм енергетичні об'єкти», - повідомив Борис Тизенгаузен.

За словами політтехнолога, раніше росія заявляла, що бомбардує українську інфраструктуру, щоб ЗСУ було складніше воювати і щоб виникли проблеми з доставкою озброєння на фронт. Як зазначив Борис Тизенгаузен, зараз риторика змінилася і путін говорить про інші причини не випадково.

«Чому змінилася причина? Та тому, що коли ти бомбиш Україну, енергетику намагаєшся покласти, щоб вплинути на перебіг боїв і якось ускладнити ЗСУ ведення війни, то тоді мають бути якісь результати. А результатів немає та не буде. Чудово це розуміючи, вони змінили причину», – заявив Борис Тизенгаузен.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, політтехнолог Олег Постернак розповів, чи чекала Україна на війну з росією.

Також Знай.ua повідомляв, що Юрій Подорожній розповів, чи впоралася б хоч якась європейська армія з росією на місці України.