Про це він розповів на своєму каналі.

«Шольц завжди намагається бути між тут і тут. Тобто, каже, що так-так, вони за Україну завжди, але з танками проблеми, але рештою допоможемо. Але далі Шольц каже, що навіть після війни росія залишиться гравцем, великою державою, треба відновлювати економічну співпрацю, тощо», - повідомляє Дмитро Співак.

А тим часом, розповідає він, у Єврокомісії заявили про підхід 9-го пакету санкцій, хоча там нічого про ядерну енергетику. На думку експерта, вся ця історія поступово дедалі більше нагадує імітацію санкційної діяльності, а основне наповнення російського бюджету (а це експорт газу, нафти та інших покладів у Сибіру) повністю перекрити не виходить.

«Дефіцит експорту до Європи вони покривають збільшенням експорту до Китаю, Індії, Азії тощо. Тому цей баланс зберігається, мільярд доларів на день отримує росія від усієї цієї історії. Та й, зважаючи на все, знайшли обхідні шляхи через треті країни, треті руки, через різні схеми отримувати те, що їм раніше не вдавалося отримувати. Вже західна преса про це друкує, про це говорить», - пояснює Дмитро Співак.

Весь цей клубок проблем, констатує він, сьогодні змушує багатьох західних лідерів все голосніше говорити та натякати Україні, що добре було б сісти за стіл переговорів, налагодити контакти та встановлювати мир. Проте, підкреслює експерт, Україна непохитна у своїх претензіях, умовах і посилах, а ні про який світ і не може йтися без повного звільнення наших територій.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Кочетков розповів, що потрібні росії для наступного масованого ракетного удару.

Також Знай.ua писав про те, що Рамдан пояснив, як Захід відреагує на страту в Ірані.