Про це він розповів на каналі «Дикий live».

«Лукашенко думав, що продав душу дияволові, але він подарував її. Погодившись на безпосередню участь білоруської армії в агресії, він чудово розуміє, що може піти будь-якої миті, тобто стане вже непотрібним. Тому він петлятиме до останнього. Так, рухатимуться війська, так, він даватиме на ремонт білоруську техніку, артилерію в росію», - повідомив Андрій Золотарьов.

За словами політолога, Білорусь створюватиме проблеми для України, оскільки нам доведеться відтягувати війська для прикриття кордону. Як зазначив Андрій Золотарьов, єдине, що полегшує ситуацію, - це дороги, через які ворог стає дуже вразливим.

«Власне, така тактика буде самогубною. Тому я думаю, що, швидше за все, до вторгнення, участі білоруської армії справа не дійде», - заявив Андрій Золотарьов.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, політтехнолог Борис Тизенгаузен пояснив, навіщо путін придумав нові виправдання ударів по енергетиці України.

Також Знай.ua повідомляв, що у війні проти України російська армія деградувала до чмобіків та терористів: думка експерта.