Про це він розповів на каналі «My.ua».

Як зазначає політтехнолог, час від часу звучать якісь заяви про НАТО, яке планує воювати з білоруссю, або розмови про небезпеку з боку Польщі, Литви, тощо. На його думку, це все робиться для того, щоб показати, що лукашенко участі у війні брати не буде, оскільки йому треба захищати свою країну.

«Це певна гнучкість, яку лукашенко з єзуїтською ефективністю повторює вже не один тиждень. І, до речі, треба визнати, йому це вдається до певних пір, поки у путіна не увірветься терпець», - підкреслює Олег Постернак.

З іншого боку, зазначає він, нещодавно відбулося кілька цікавих моментів. Як розповідає експерт, спершу на початку місяця лукашенко говорить із путіним по телефону, а далі шойгу прилітає у мінськ і зустрічається там спершу із білоруським міністром оборони, а вже потім – із президентом. За його словами, ситуація справді дивна, оскільки, як правило, під час таких візитів спершу бачаться із главою держави, а вже потім із іншими посадовцями.

«Висока ймовірність, що у білоруські силові відомства і в топ посадову верхівку інфільтрована російська агентура. І це лукашенко також непокоїть. Якщо і буде наказ про утворення російсько-білоруського угрупування, то, напевно, лукашенко уже втратить повністю всі моделі управлення і менеджменту цим угрупуванням», - підсумовує Олег Постернак.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Золотарьов пояснив, чи можлива участь білоруської армії у війні.

Також Знай.ua писав про те, що Доній пояснив, чого росія намагається досягнути, затягуючи війну проти України.