Про це він розповів у програмі «Влада і спорт».

«Підтвердили сподівання Нідерланди, Франція підтвердила, мене розчарувала Аргентина, підтвердила сподівання, але не такі, Бразилія, розчарувала Німеччина», - зазначає Павло Гай-Нижник.

За його словами, тут йдеться не стільки про результати, скільки про саму гру. Окрім цього, стверджує експерт, вразила Японія, а відтак на ній він зупиняється детальніше.

Зокрема, стверджує історик, гра збірної Японії не могла не вразили, але це було очікувано, її боялися. Як він зазначає, Японія досить потужно собі набирає кожен раз і кожен чемпіонат, це футбольні самураї.

«І психологія, і сама генетична раса зроблена, і дисципліна, і відданість. Подивіться, вони грають до останнього міліметра, вони діють як на війні», - підкреслює Павло Гай-Нижник.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Шумило розповіла, як перекладала сесію депутатів для глухонімих.

Також Знай.ua писав про те, що Співак розповів, чи вдасться схилити Зеленського до переговорів і перемир'я.