Про це він розповів на своєму каналі.

«Чому я так тішуся за дозвіл на виїзд студентів на навчання за кордоном, чому я взагалі вважаю, що під час воєнного стану чоловіки, як і жінки, повинні мати право вільно перетинати кордон у будь-який час та у будь-якому напрямку?» – заявив Святослав Вишинський.

За словами публіциста, якщо проаналізувати ситуацію, то стає зрозуміло, що навіть тих чоловіків, які мають відстрочку від мобілізації, не випускають за кордон, бо державі зараз потрібний захист. Але при цьому, як зазначив Святослав Вишинський, мобілізація має бути загальною, без орієнтації на стать людини, тобто обмеження повинні діяти щодо жінок теж.

«Захист держави – це також обов'язок жінок. Як це все вписується у завоювання фемінізму, європейські цінності та Стамбульську конвенцію, яку Україна ратифікувала під час воєнного стану?» – заявив Святослав Вишинський.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua філософ Святослав Вишинський пояснив, чому студентів треба випустити за кордон: «Привід для хвилювань».

Також Знай.ua повідомляв, що публіцист Святослав Вишинський пояснив, чому чоловіків, які мають дітей, треба випускати за кордон.