Про це він розповів у своєму блозі.

«Сяк-так Міністерство оборони росії намагається навчитися працювати у новому інформаційному полі. Якщо раніше почитати зведення, то 100 ракет випущено, 100 ракет вразили цілі, вбито 200 бандерівців, 400 націоналістів, уражено всі танки, 25 разів знищено всю авіацію України на аеродромах, відповідно, 62 рази знищено всю систему ППО», - зазначає Руслан Бізяєв.

На його думку, такі заяви російське Міноборони робить, виходячи із психології, адже один постріл ППО дуже дорогий, а от запустити муляж набагато дешевше. Водночас експерт додає, що коментувати наявність чи відсутність там муляжів ми не можемо.

«Але принаймні я був у Києві і можу сказати, що, якби те, про що написали офіційні зведення, було би правдою, то я, напевно, був би в іншому Києві, як мені здається», - підкреслює Руслан Бізяєв.

Проте, констатує політолог, кремль повинен якось пояснювати своєму виборцю, чому через 10 місяців війни вони ведуть бойові дії на частині території Донбасу, а не штурмують, умовно кажучи, Ужоцький перевал. Саме тому, стверджує він, з'являються такі заяви.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Бізяєв пояснив, чого добивається Угорщина, балансуючи між ЄС і росією.

Також Знай.ua писав про те, що Співак розповів, на що Зеленський натякнув путіну у своєму останньому інтерв'ю.