Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

Як зазначає експерт, коли він був у Франції на Форумах, то відчув, як самі люди ставляться до України. Зокрема, розповідає він, до нього підходили і французи, і іноземці, вони казали, що пишаються нашою країною і тим, як ми боремося за свою свободу.

«І я відчував, що вони нас поважають, я відчував, що вони готові підтримувати нас. Це для мене було дуже важливо», - констатує Георгій Біркадзе.

Окрім цього, додає він, навіть по Макрону, який так часто телефонував путіну, помітно, що він помилився щодо своєї довіри агресору. Зокрема, пояснює експерт, якщо сьогодні посадити за кермо мавпу, то можна заїхати у стовп.

«Він розуміє, що поки є директор російської федерації, ніхто не розуміє, які наслідки можуть бути. Вони можуть бути жахливі. І ми щодня думаємо, а куди ще гірше? Але, однако, розуміємо, що постійно вони пробивають дно», - підсумовує Георгій Біркадзе.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Вишинський розповів, на яких цінностях побудований весь західний світ.

Також Знай.ua писав про те, що Бізяєв розповів, чому Міноборони рф пише про хибні цілі для наших ППО.