Про це він розповів на каналі «PolitБюро».

За словами гостя програми, сьогодні потрібно обов'язково добиватися розколу російських еліт, бо без цього не варто очікувати на жодні політичні зміни всередині самої росії. Зокрема, нагадує він, Саддам Хусейн жив під санкціями13 років.

«путіна треба делегітимізувати в очах власних еліт. Для цього дуже важливим є міжнародний трибунал, щоб путін був оголошений військовим злочинцем. Це, до речі, лобіює і Зеленський, із цією ідеєю виступаємо і ми у різних парламентах західних країн. І потихеньку щось зрушило з мертвої точки у Франції, у багатьох інших країнах. Це вже активно підтримують», – розповідає Дмитро Гудков.

Як він зазначає, під санкціями сьогодні мають бути всі ті, хто підтримує путіна зараз і підтримував його завжди, хто підтримує війну, хто взагалі є бенефіціаром путінського режиму. Крім цього, додає експерт, під санкціями мають бути й ті, хто якимось чином пов'язаний із такими людьми.

«Важливо чітко Україні та Заходу продумати політику, як розколоти путінські еліти. Тому що, не розколовши їх, нічого не буде, путін просто, навіть якщо програє, причаїться, накопичить грошей, випустить більше ракет і через якийсь час почне. І він вічно становитиме загрозу. Тому потрібно робити все максимально для того, щоб їх розколоти, щоб там палацовий переворот стався або путіна якось усунули від влади», - пояснює Дмитро Гудков.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Бізяєв розповів, коли закінчиться доба дешевого долара.

Також Знай.ua писав про те, що Грабський розповів, чи змінила росія тактику масованих ракетних ударів.