Про це він розповів на каналі «Садок вишневий».

«Мене давно цікавить доктрина безперервного і постійного діалогу, яка прийнята в західній цивілізації. До того ж, російсько-українська війна мала би чітко розмежувати діалог з ворогом і діалог з опонентом. Це різні речі», - повідомив Анатолій Якименко.

За словами публіциста, опонент завжди надає аргументи і, в принципі, готовий змінити свою точку зору під вагою інших аргументів. Як наголосив Анатолій Якименко, якщо людина або якась сторона в цілому не готова змінювати свою точку під вагою аргументів, а її аргументом є винятково зброя, то намагатися про щось домовитися і щось пояснити вже неможливо.

«Тоді це ворог, він підлягає знищенню, і з ним діалог не ведеться», - заявив Анатолій Якименко.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, політтехнолог Олександр Кочетков пояснив, за якими критеріями можна визначити «хорошого росіянина»: «Загрози їм не подобаються».

Також Знай.ua повідомляв, що публіцист Олександр Новохатський пояснив, чим зараз насправді не задоволені росіяни: «Не виконав обіцянки».