Про це він розповів на каналі «Politeka Online».

«Я не знаю, чи наростає напруження, але я знаю, що Пригожин справді стоїть біля дверей Бахмута і кладе тисячі зеків нещадно для того, щоб справді довести, що він може», - повідомив Дмитро Гордон.

За словами журналіста, Пригожин зараз займається просто розвантаженням в'язниць, відправляючи зеків на забій в Україну. Як зазначив Дмитро Гордон, путін зараз насамперед позбавляється тих людей, які росії, на його погляд, не потрібні. Тобто кремль відправляє на війну насамперед представників нацменшин та ув'язнених.

«Тому він (путін - Ред.) теж вирішує свої завдання попутно. Йому не шкода ні тих, ні інших. Та йому й росіян не шкода, йому взагалі нікого не шкода. Що ж до Пригожина, хто він для путіна? Це людина, яка вирішує локальні завдання», – заявив Дмитро Гордон.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, політолог Олег Саакян повідомив, яка доля чекає на росію після війни: «На заході своєї імперії».

Також Знай.ua повідомляв, що політтехнолог Борис Тизенгаузен розповів, чого боїться путін: «Всі навкола хочуть убити».