Про це він розповів на своїй сторінці у «Фейсбуці».

Пост українського політика Миколи Томенка «Фейсбук» заблокував нібито за те, що допис порушив їхні стандарти щодо використання мови ворожнечі. Соцмережа видалила пост, у якому була оцінка візиту президента України Зеленського до США, аналіз реальних проблем в Україні зараз і вдячність США за допомогу. Тобто висловлювань, які б когось ображали чи дискримінували, взагалі немає.

«Мій допис, який викликав чималий резонанс, вилучено, як такий що ображає певну групу людей, у розумінні владу», - заявив Микола Томенко.

«Фейсбук», заблокувавши допис Миколи Томенка, вкотре підтвердив, що свобода слова не має жодної цінності, а правда не має бути висвітлена. Політик у своєму пості наголошував, що навіть після гучних промов у США не варто забувати, що доля України, насамперед, залежить від українського народу, від ЗСУ. І саме ці меседжі соцмережа визнала мовою ворожнечі.

«Тож, дякуємо дружньому американському народові, але сподіваємося лише на рідний український народ. Радіємо появі навесні 2023 установки Patriot, але точно знаємо, що без героїзму ЗСУ і патріотизму всього нашого народу російську орду вбивць, ґвалтівників і мародерів терористичного режиму військового злочинця Путіна не перемогти», - йшлося в заблокованому дописі політика.

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, політтехнолог Олександр Кочетков розповів, яке важливе завдання стояло перед Зеленським під час візиту до США.

Також Знай.ua повідомляв, що політтехнолог Борис Тизенгаузен повідомив, що зараз є пріоритетною метою для ЗСУ.