Про це він розповів на своєму каналі.

«Путін періодично через своїх підопічних, через підконтрольні йому телевізійні канали загрожує всьому Заходу. Тобто рядовий росіянин повинен розуміти, що вони начебто збудували ракети, які здатні знищити Велику Британію, США. Тобто вони мають вірити у могутність своєї армії, своїх ракет», – повідомив Борис Тизенгаузен.

За словами політтехнолога, якщо росіяни не віритимуть у могутність армії, то вони не повірять і у могутність путіна. Як зазначив Борис Тизенгаузен, путін намагається навіть заради цього шантажувати Захід, хоча чудово розуміє, що сценарій застосування ядерної зброї принесе йому миттєву смерть.

«Путін дуже хоче жити, тобто він прямо за 20 років правління повірив, що він нескінченний правитель і що йому все дозволено», - заявив Борис Тизенгаузен.

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Дмитро Гордон розповів про відносини між путіним та Лукашенком: «Це два антагоністи».

Також Знай.ua повідомляв, що політолог Олег Саакян повідомив, яка доля чекає на росію після війни: «На заході своєї імперії».