Про це він розповів у програмі «Культ особистості».

«Зеленський сьогодні перебуває у тому становищі, коли він не може диктувати Байдену, а передати може, він може передати реальну ситуацію. Він може розповісти про реальну картину в Україні, про ситуацію на фронті, ситуацію з озброєнням, реальну ситуацію із економікою України», - міркує Кость Бондаренко.

Тобто, констатує він, Зеленський під час свого візиту у США міг напряму вказати Байдену на хибну інформацію щодо певних питань, а також вказати, чому одні умови прийнятні для України, другі – частково, а треті – й зовсім ні.

«Стежте за діяльністю НАБУ в Україні як за офіційним представництвом Сполучених Штатів, можна сказати. За діяльністю НАБУ і будемо судити, наскільки задоволені чи не задоволені Сполучені Штати нині ОПУ. Якщо всі задоволені, то ніхто нікого чіпати не буде», - зазначає Кость Бондаренко.

Також експерт стверджує, що Зеленський – це людина, яка прийшла на свою посаду на років 20 вперед. За його словами, політичної конкуренції в Україні не буде найближчі 20 років, а відтак із президентом Зеленським нам доведеться жити довго, чого не можна сказати про голову Офісу чи прем’єр-міністра – ці питання залишаються відкритими.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Пелюховський розповів, що насправді люди у суспільстві взаємодіють за принципом потреби, а не дружби.

Також Знай.ua писав про те, що Старіков розповів, у якому разі рф може завдати ядерного удару відповідно до військової доктрини.