Про це він розповів на каналі «Особистість з Сергієм Дойком».

«Іноді є ознаки відсутності критичного мислення в людей свідомих, інтелектуальних і досить активних. Це відбувається тоді, коли вони закриваються у своїй інформаційній бульбашці й не схильні сприймати зовнішні канали комунікації», - повідомив Ярослав Павловський.

За словами політичного експерта, саме оця тенденція закриватися у власній інформаційній бульбашці зіграла дуже погану роль для російських пропагандистів і представників влади. Як наголосив Ярослав Павловський, вони створили власний світогляд, жили в ньому, тому так щиро сподівалися, що візьмуть Київ за три дні.

«Тому саме ця нездатність критично мислити і зіграла от таку ключову роль», - додав Ярослав Павловський.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, політтехнолог Борис Тизенгаузен розповів, чому путін опинився в патовій ситуації: «Велика проблема зараз».

Також Знай.ua повідомляв, що Георгій Біркадзе розповів, коли закінчиться війна: «Як тільки він здохне».