Про це він розповів на своєму каналі.

«ООН взагалі як таку давно треба розформовувати, модернізувати, створювати та формувати абсолютно нову світову структуру, тому що ООН у нинішньому вигляді, за чинності нинішнього статуту, за нинішнього алгоритму дій абсолютно стає безглуздою організацією», - повідомив Дмитро Співак.

За словами політичного діяча, ООН не виконує своїх початкових функцій і перетворилася просто на майданчик для політичних заяв. Як наголосив Дмитро Співак, ця організація тепер не запобігає конфліктам і не сприяє тому, щоб ці конфлікти закінчувалися.

«ООН не має реальних інструментів покарання тих чи інших суб'єктів, тих чи інших держав, які йдуть у розріз із правилами ООН. Нічого цього організація зробити не може, окрім заяв», – заявив Дмитро Співак.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, політолог розповів, як США бачать перемир'я та мир із росією.

Також Знай.ua повідомляв, що політолог Вадим Карасьов заявив, що Байден та Зеленський обговорили, як закінчити війну.