Про це він розповів у програмі «Культ особистості».

Як зазначає гість програми, Україна в ході війни набула великого досвіду, і сьогодні ми бачимо, що вищі військові керівники цей досвід вивчають на рівні Генштабів, а також вивчають на рівні їхніх військових академій для того, щоб використати всі недоліки та успіхи.

«Найголовніше – не лише генералітет, не лише старші, молодші офіцери та рядовий сержантський склад, а й суспільство отримало неоцінений досвід того, що не треба нічого боятися. Якщо вже пішли воювати, то все вирішується на полі бою», - заявляє Олег Старіков.

За результатами 2022 року, констатує гість програми, ЗСУ провели літню кампанію, дві операції, Харківську оперативного рівня та Херсонську стратегічного. Як він зазначає, Херсонська операція була саме стратегічного рівня, оскільки вона показала, що ми виграли літню кампанію 2022 року.

«І після цієї літньої кампанії найвище військово-політичне керівництво нашої країни могло приймати рішення, а російська федерація одразу запросила переговори, так званий план Саллівана-Патрушева. Але наше військово-політичне керівництво ухвалило інше політичне рішення, воно має на це повне право, і, в принципі, ми зараз входимо у зимову кампанію», - робить висновок Олег Старіков.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Тизенгаузен розповів, за що насправді гинуть росіяни.

Також Знай.ua писав про те, що Кочетков пояснив, чому зараз неможливо провести переговори між Україною та рф.