Про це він розповів у програмі «Діалоги з Максимом Ялі».

Як пояснює гість програми, якщо ми говоримо про Захід, про західних політиків, а тим паче про Білий дім, про уряд, то маємо розуміти, що там завжди виходять із мети. Тому, стверджує він, питання полягає у тому, яку мету вирішує вихід України та українських Збройних сил на кордони 1991 року.

«Тобто ми вийшли на кордони 1991 року, а далі що? росія залишилася, путін залишився, людожерська система обробки людей до худоби залишилася, все залишилося. Що із цим робити? Чекати, коли путін, чи пригожен, чи другий, третій, десятий, не важливо. Це культурна система, яка сьогодні сама не зупиниться. Вона буде насичена ресентиментом, бажанням реваншу, причому саме на цьому бажанні показати кузькину матір усім», - пояснює Олександр Новохатський.

Тобто, констатує аналітик, треба пояснити Заходу, яке завдання вирішує Україна, отримуючи зброю, якою буде Україна після війни та якою буде росія. До того ж, додає він, Захід не дає зброю будь-кому, це інтимна річ, яку можна передати тільки тому, кому довіряєш.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Співак розповів, яку функцію зараз виконує ООН.

Також Знай.ua писав про те, що Співак розповів про ситуацію на кіберфронті.