Про це він розповів на каналі «Садок вишневий».

«На сьогоднішній день Україна є якраз тим зерном нової епохи, нової етики. Ми не просто чинимо опір, ми проявляємо себе як самодостатня етична платформа, яка спонукає людей віддавати свої життя за її існування», - повідомив Олександр Новохатський.

За словами публіциста, після початку повномасштабної війни виникло питання щодо безпечного існування цієї етичної платформи, яка проявлена в Україні не просто жагою до життя чи здатністю дати відсіч, а саме розумінням, глибинним сприйняттям порядку й укладу, у якому ми хочемо жити.

«І він (уклад життя – Ред.) цілісний, він повний, він абсолютно такий, який дає всі необхідні складові для розвитку. І саме це ми хочемо убезпечити, і саме для цього ми жертвуємо життями», - заявив Олександр Новохатський.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, публіцист Анатолій Якименко пояснив, у якому випадку неможливо вести діалог з іншою стороною: «Тоді це ворог».

Також Знай.ua повідомляв, що публіцист Олександр Новохатський пояснив, чим зараз насправді не задоволені росіяни: «Не виконав обіцянки».