Про це він розповів на каналі «PolitБюро».

«Я не тільки вірю, а й усвідомлюю і з наукового погляду, і особисто, моє внутрішнє его про це говорить, що саме цей рік в історії України в майбутніх підручниках буде ознаменований як переломний момент, коли ми нарешті відкинули все це радянське минуле», - стверджує Максим Ялі.

Як він зазначає, всі сумніви про наше спільне майбутнє з росією ми відкинули, остаточно обравши бік розвитку із Заходом як частина західної цивілізації.

Крім цього, додає політолог, адже ми поділяємо спільні цінності, де головними є особиста свобода вибору, воля, бажання жити своє життя, вибудовувати своє життя, своє суспільство, свою країну, спільне майбутнє, а не бути тільки сировинним, науковим або яким завгодно придатком колишньої метрополії.

«У підручники історії буде прописано, що це була точка неповернення та прощання з нашим радянським минулим. І ми вже як суспільство загалом визначилися зі своїм майбутнім, що ми хочемо бути незалежною державою, суспільством, яке, головне, здатне відстоювати своє право на існування, на незалежність, мати свою точку зору», - робить висновок Максим Ялі.

Популярні новини зараз
Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Шейтельман розповів, чому Ізраїль не надає Україні великої допомоги.

Також Знай.ua писав про те, що Тиха розповіла, коли Іран перестане постачати росії зброю.