Про це він розповів у програмі «Різні люди».

«Я не вірю у релігію. Це єдине, у що я не вірю тотально, тобто зовсім. Вважаю, що релігія – це минуле. Вона йтиме, зменшуватиметься, зникатиме, вона просто більше не потрібна. Релігія була тоді, коли треба було щось пояснити, що було незрозумілим. А сьогодні останнє, чого ми ще не знаємо до ладу, це як влаштована людина. Що таке душа, мозок, свідомість?», – розповідає Михайло Шейтельман.

Як він зазначає, за останні 10 років людство дізналося про свідомість більше, ніж за всю попередню історію за допомогою томографів, тощо. У принципі, констатує експерт, ми вже знаємо принцип роботи свідомості, вміємо створювати штучний інтелект, навчати його так само, як і дитину, лише набагато швидше.

«Релігія зникне, бо просто не потрібна. Буває таке, що якісь речі через непотрібність зникають. А от астрологія нікуди не подінеться, тому що астрологія побудована на реальності: зірки справжні», - підкреслює Михайло Шейтельман.

Також, додає гість програми, відьма може безпосередньо з кимось спілкуватися, з вищими силами – це квантова пов'язаність, це явище, науково обґрунтоване, воно перевірене експериментально, що є зв'язані кванти, квантова криптографія.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Буряченко заявив, що у рецесії у 2023 році буде весь світ.

Також Знай.ua писав про те, що Ялі розповів, коли Україна повністю відкинула радянське минуле.