Про це він розповів на каналі «Особистість з Сергієм Дойком».

«Тільки на базі історії російської держави, починаючи з Івана Грозного і закінчуючи путіним, можна побачити, що після сильного авторитарного лідера був якийсь слабкий. Після Івана Грозного була смута, після Миколи І був його син Олександр, який скасував кріпосне право, після Сталіна був Хрущов», - повідомив Артур Білоус.

За словами політика, якщо брати таку циклічну закономірність, то можна зробити висновок, що в росії завжди після сильного авторитарного правителя приходить слабший, що спричиняє певні дезінтеграційні процеси. Як наголосив Артур Білоус, це означає, що після путіна до влади прийде хтось слабкий.

«Так чи інакше він (наступний президент рф – Ред.) задовольнить ті еліти, той олігархат, якому це набридло. Санкції діють, гроші вони тримають у різних західних офшорах і не хочуть їх втратити. Тому вони будуть вимагати припинення війни», - заявив Артур Білоус.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Кейт Міддлтон пожертвувала своє волосся, а потім дізналася про онкологію
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, політик Дмитро Співак розповів, чому ніхто у світі не очікував, що почнеться війна: «Багато хто не вірив».

Також Знай.ua повідомляв, що політтехнолог Борис Тизенгаузен розповів, яким тепер увесь світ бачить путіна: «Якийсь комічний образ».