Про це він розповів у своєму блозі.

«(Те, що зараз відбувається, - Ред.) це називається позиційною війною, коли жодна сторона не має вирішальної переваги для того, щоб розпочати фронтальну атаку або наступ по всій лінії фронту», - зазначив Вадим Карасьов.

На думку експерта, росія не готувалася до затяжної війни і давно не проводила жодних реформ в армії: вони дійсно розраховували «взяти Київ за 3 дні».

Це нагадує Першу світову війну, коли не було маневрів моторизованих сил, тобто танків. Тоді було утруднено їх використання через погодні умови, наприклад сльоту або бруд», - наголосив Вадим Карасьов.

Як зазначив політолог, зараз багато в чому активним наступальним діям заважає погода, як і було за часів Першої світової: ґрунт просто вологий, що ускладнює прохід української військової важкої техніки.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Максим Ялі розповів, коли Україна повністю відкинула радянське минуле.

Також Знай.ua повідомив, що відьма-некромантка Марія Тиха розповіла, коли Іран перестане постачати росії зброю.