Про це він розповів на своєму каналі.

«Чому досі кажуть, що дані уточнюються, ми не можемо порахувати, скоро все розповімо? Але хочу сказати, що вони давно все порахували. Як це ви не можете військових порахувати, які у вас у казармі були? Усе вони порахувати можуть, але, зважаючи на все, цифри настільки неприємні, що сказати їх – це підписати фактично вирок військовому керівництву», - повідомив Борис Тизенгаузен.

За словами політтехнолога, міноборони росії максимально намагатиметься приховати справжні втрати в Макіївці, тому що вони лише підтвердять недбалість керівництва та масштаб порушень. При цьому, як підкреслив Борис Тизенгаузен, приховати кількість загиблих військовослужбовців росії все одно не вдасться.

«Можна буде применшити, але зовсім приховати не вдасться, тому що всі вони (загиблі військові росії – Ред.) були з одного регіону практично, з Самари. І це говорить про те, що труни поїдуть в одне місце, і там точно їх порахують», - заявив Борис Тизенгаузен.

Популярні новини зараз
Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, політтехнолог Олександр Кочетков розповів, у чому росія прорахувалась: «Фантастичне досягнення».

Також Знай.ua повідомляв, що політик Дмитро Співак розповів, чому ніхто у світі не очікував, що розпочнеться війна: «Багато хто не вірив».