Про це він розповів на каналі «Садок вишневий».

«Ця версія лягає повністю в ту канву подій і логіку подій, яка тут у нас відбувалася щодо війни на території України. По документах все виглядає досить логічно й досить вправно хоча б з огляду на те, що у квітні на території Київської області було виявлено два залізничні вагони з паспортами радянського зразку», - повідомив Олександр Новохатський.

За словами публіциста, російські окупаційні війська завезли на територію тоді ще окупованої Київської області радянські паспорта не дарма. Як наголосив Олександр Новохатський, можна припустити, що це і був таємний план путіна – відновити Радянський Союз у тих кордонах, у яких він колись існував.

«А суб’єктами, які мали б виконати цю роль, були б Українська і Білоруська Радянські Соціалістичні Республіки», - заявив Олександр Новохатський.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, політтехнолог Олександр Кочетков розповів, у чому росія прорахувалась: «Фантастичне досягнення».

Також Знай.ua повідомляв, що політик Артур Білоус повідомив, яким буде наступний президент рф: «Він задовольнить олігархат».