Про це він розповів на каналі Павла Себастьяновича.

«Питання полягає в тому, як влада працює. Усі позиції в будь-якій країні, гарно вона розвивається чи погано вона розвивається, залежать тільки від влади. Але для того, щоб влада правильно працювала, вона має бути заохочена це робити, у неї має бути якийсь стимул, вона дійсно повинна мати підтримку людей», - повідомив Максим Твердохліб.

За словами громадського діяча, справжні проблеми в державі створює саме олігархія, тобто бізнесмени при владі. Як наголосив Максим Твердохліб, у державі бізнесмени мають займатися своїм бізнесом, а влада, чиновники повинні регулювати всі питання, що стосуються розвитку країни.

«Якщо це зробити, то тоді можна казати, що влада буде іншої природи. Поки не буде змінена природа влади при демократичній системі, влада завжди буде олігархічною», - заявив Максим Твердохліб.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, військовий Роман Плавицький пояснив, чому в Україні треба спростити імпортний контроль: «Це все час».

Також Знай.ua повідомляв, що політтехнолог Віктор Небоженко розповів, що стало справжнім українським дивом під час війни.