Про це він розповів у своєму блозі.

«Загроза є. Вона реальна, вона не вигадана, це не якісь там страшилки. Це об'єктивно історичний процес, це логічно. 24 лютого там уявляли собі зовсім по-іншому, це мінімум парадним маршем до Збруча, там, де закінчується Поділля, Полісся та починається Захід України», - пояснює Руслан Бізяєв.

Тепер, констатує політолог, путін повинен якимось чином пояснювати народу, що буде далі, чи потрібна мобілізація, головна мета – тільки Донбас чи Донбас без Києва значення не має.

«Очевидно, вже одне: єдиного плану, як це було на 24 лютого, у росії більше не буде, швидше за все буде варіант А, варіант Б, варіант В», - переконаний Руслан Бізяєв.

На його думку, на початку 2023 року Україна готується до досить запеклої битви на полі бою. Звідси, пояснює він, і всі ці тези про озброєння, про те, що можливий повторний наступ на Київ та інше, а з боку росії – наполягання на анексії 4 областей та Криму. Тобто, робить висновок експерт, це дипломатичний глухий кут.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Швець розповів, коли буде наступний наступ ЗСУ.

Також Знай.ua писав про те, що Семенюк пояснив, чому Італія не надає Україні достатньої кількості озброєння.