Про це він розповів на каналі «PolitБюро».

За словами гостя програми, щоб підготуватися до нового наступу з території білорусі, потрібно розгорнути реальні бойові частини, частини з'єднання з належним складом техніки, озброєнь аж до розгорнутих польових шпиталів у прикордонній області, різного роду медичних загонів, похоронних команд, тощо. Це, пояснює він, низка так званих розвідознак.

«Поки що таких ознак не спостерігається, наскільки можна судити за заявами і розвідки Збройних сил України, і незалежних спостерігачів, тощо», - стверджує Юрій Федоров.

Як він зазначає, навчання, зокрема навчання авіації, можуть бути черговим заходом, на який лукашенко пішов для того, щоб продовжувати свою вже досить відпрацьовану тактику: для путіна він ніби готується до війни, але йому потрібен ще місяць-другий.

«Загалом це називається вішати локшину на вуха народною мовою, чим лукашенко займався протягом останніх 10 місяців як мінімум. Тож я не став би надавати цим навчанням якогось особливо зловісного сенсу», - робить висновок Юрій Федоров.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Доній розповів, що заважає українцям досягати нових успіхів.

Також Знай.ua писав про те, що Вігірінський розповів, чи можливий в Україні сценарій Корейської війни.