Про це він розповів у своєму блозі.

За словами експерта, після першої сходинки до суспільного щастя, після осмислення, йде друга, яка навчає нас завжди стояти на своєму і не зраджувати власним принципам.

«Концепція «25 сходинок до суспільного щастя» - лише дороговкази для нас. У кожного з нас є персональні настанови або закладені з дитинства, або надбані у процесі життєвого досвіду», - зазначає Олесь Доній.

З іншого боку, зауважує він, якщо дороговкази не втілювати у життя, то вони назавжди залишаться мріями, здійснитись яким не судилося. А для втілення мрій, констатує експерт, необхідно відстоювати своє перед суспільством, перед оточенням, перед усіма.

«Легко відстоювати, якщо вони прийнятні для більшості. Коли ти переконаний у власних принципах, але більшість має іншу думку і категорично не хоче сприймати їх, це важко, але можливо. І необхідно. Учися відстоювати свої принципи», - підсумовує Олесь Доній.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Бізяєв заявив, що останні події у Бразилії – це перша крапля майбутнього дощу.

Також Знай.ua писав про те, що Доній пояснив, що ми повинні боротися передусім за те, аби кожен українець і кожна українка були щасливі.