Про це він розповів на своєму каналі.

«У «Financial Times» виходить стаття з посиланням на китайських чиновників, що путін втратив особисту довіру і що путін обдурив китайське керівництво. Але варто розуміти, як побудоване китайське інформаційне поле. Витік практично неможливий без погодження з правлячою партією», - повідомив Борис Тизенгаузен.

За словами політтехнолога, ця стаття може означати, що Китай вирішив почати зближення з країнами Заходу і показати, що не підтримує дії росії. Як зазначив Борис Тизенгаузен, Китай дає чітко зрозуміти, що росія – не суб'єкт у цій грі, це просто фішка, яку Китай рухатиме так, як сам захоче.

«Китай відсуватиме росію, підсуватиме на полі для того, щоб світ зберігав якусь біполярність, щоб були два полюси – Китай та США. Але ніяк там немає місця росії», - заявив Борис Тизенгаузен.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Андрій Вігірінський розповів, чи можливий в Україні сценарій Корейської війни.

Також Знай.ua повідомляв, що Руслан Бізяєв заявив, що Латинська Америка стане черговою зоною нестабільності, питання лише у часі.