Про це він розповів на каналі «Особистість з Сергієм Дойком».

«З моменту, як у нас в Україні почало розвиватися саме інформаційне мовлення, то у нас ведучі припинили бути ведучими у звичайному розумінні цього слова. Тепер це людина, яка зобов’язана знати більше, ніж той гість, який до нього приходить», - повідомив Андрій Булґаров.

За словами публіциста, ведучий нині має знати навіть більше, ніж журналісти, які пишуть матеріали, чи редактори. До того ж, як наголосив Андрій Булґаров, ведучий повинен розмовляти з гостем про події, враховуючи, насамперед, його досвід, статус і ставлення до певної проблеми. І це потребує певного рівня підготовки від ведучого.

«Для того, щоб сьогодні бути ведучим на інформаційному мовленні, треба самому мати серйозний бекграунд. Для цього треба час і досвід», - заявив Андрій Булґаров.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Олесь Доній розповів що заважає українцям сягати нових успіхів: «Навчайся критичного мислення».

Також Знай.ua повідомляв, що публіцист Олександр Новохатський розповів про українську етичну платформу: «Саме для цього ми жертвуємо життями».