Про це він розповів на своєму каналі.

«Соледар та Бахмут – це супергаряча точка нинішньої війни. Я неодноразово говорив, що і Бахмут, і Соледар не несуть якусь стратегічну цінність у цій війні. Бахмут - це 70 тисяч населення до війни. Соледар – ще менше, 10 тисяч населення. І там немає вузлових станцій чи якихось особливих важливих комунікацій», - повідомив політтехнолог.

За словами політтехнолога, російські пропагандисти абсолютно необґрунтовано порівнюють Соледар та Бахмут із Волгоградською битвою чи з Курською битвою, бо розміри населених пунктів сильно відрізняються. Як зазначив Олександр Кочетков, ці заяви такі ж абсурдні, як і звинувачення у тому, що Захід застосовує кліматичну зброю.

«Не менша маячня розмірковувати про те, що ось із втратою Соледара та Бахмута, якщо це раптом станеться, нібито почнуться якісь перебої із сіллю в Україні», - додав Олександр Кочетков.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, політтехнолог Михайло Шейтельман припустив, скільки років знадобилося б росії, щоб захопити всю Україну.

Також Знай.ua повідомляв, що політтехнолог Михайло Шейтельман розповів, на які жертви йде росія, щоб захопити Соледар.