Про це він розповів на своєму каналі.

«Яка різниця, як ракета впала? Стріляв хто? Російська армія. І як сказали, уже виявлено, уже відомі номери частин, позивні командирів екіпажу, який випускав ракету та вбив десятки людей. Але їх убили не лише вони», – повідомив Михайло Шейтельман.

За словами політтехнолога, у трагедії, що трапилася в Дніпрі, винні не лише льотчики та ракетники, а й ескадрильї, і всі працівники аеродрому, з якого злітав літак. Також, як наголосив Михайло Шейтельман, вина лежить на тих, хто заряджав цю ракету, хто виготовив цю ракету на заводі.

«Вони також убили цих людей. Ті, хто годував льотчика перед вильотом, також убили цих людей. Ті, хто робив медогляд льотчику, також убили цих людей. Вони такі ж убивці. Усі, хто причетний до цієї військової частини, усі винні, кожен із них – убивця», - заявив Михайло Шейтельман.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, політтехнолог Михайло Шейтельман розповів, на які жертви йде росія, щоб захопити Соледар.

Також Знай.ua повідомляв, що екс-глава Служби зовнішньої розвідки пояснив, у чому складність боїв за Соледар.