Про це він розповів у своєму блозі.

Як пояснює експерт, переважно ми сприймаємо культуру як сукупність витворів мистецтва, тобто це піраміди в Єгипті, поезія Шевченка та скульптури Мікеланджело. Насправді ж, підкреслює він, йдеться не тільки про матеріальні речі, але й про дещо духовне.

«Культура – це весь комплекс цінностей, які випрацювало людство. Отже, усі 25 сходинок можна зарахувати до культури. Та в цьому пункті йдеться передусім про особистий культурний рівень», - стверджує Олесь Доній.

На його думку, у жодному разі нам не можна зупинятися на мантрах про милозвучну українську мову та співочий український народ, оскільки це не захистить нам від власного безкультур’я.

«Тому, справедливо пишаючись минулим, ми ще й працюватимемо над собою нинішнім. Отже, сходинка №4 – «Підвищуй власний рівень культури», - підсумовує Олесь Доній.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Доній пояснив, що в Україні існує змагабельність політичних процесів, чого абсолютно немає в росії.

Також Знай.ua писав про те, що Доній розповів, що у світогляді росіян обкрадати українські будинки – це нормально.