Про це він розповів на каналі Павла Себастьяновича.

«Гроші не приходять через те, що ми не створюємо зрозумілих для інвесторів правил і вимог наших держрегуляторів до роботи на нашому ринку. Усі інвестори шукають там, де їм сприятливіші створюють умови і для отримання прибутковості, і за перспективами роботи в тій чи іншій країні», - повідомив Олександр Гончаров.

За словами економіста, інвестори також звертають увагу на те, які в державі є можливості для виведення капіталу, який вони зароблять. Як наголосив Олександр Гончаров, зараз Україні дуже важливо знайти інвесторів, накачати ринок інвестиційними грошима.

«З інвестиціями приходять і висококласний менеджмент, і нові технології, і якісне обладнання. А також найголовніше – це робочі місця», - заявив Олександр Гончаров.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, підприємець Павло Себастьянович пояснив, що необхідно для залучення інвестицій в Україну.

Також Знай.ua повідомляв, що підприємець Павло Себастьянович розповів про корисні копалини в Україні: «Великі багатства».