Про це він розповів у своєму блозі.

За словами експерта, якщо дві частини українського суспільства навіть мають протилежні думки, їх все одно не можна розколювати. Зокрема, розповідає він, 1991-го року вони не називали малоросами чи агентами кремля тих, хто не підтримав незалежність України.

«Ми казали, що і ви, і ми – українці, тільки ми вам пропонуємо, на наш погляд, кращий шлях, незалежність. Тобто ми йшли з любов’ю. Це філософія любові. Це те, що я, власне, намагався і намагаюся пропагувати в українській ідеї», - пояснює Олесь Доній.

Отже, констатує експерт, тоді вони йшли з любов’ю і переконалися, що головне – аби всередині нації була ця любов. А за цю любов, підкреслює ідеолог, необхідно боротися, особливо коли ворог на неї зазіхає. Водночас всередині самої нації, додає він, панівне місце має посідати саме любов.

«Не колоти націю, інакше цим буде користуватися ворог. Зовсім інша психологія, зовсім інша філософія – вона виявилася переможною. І поступово-поступово усвідомлення себе як спільноти збільшувалося», - підсумовує Олесь Доній.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Jonah розповів, які цінності потрібно встановити в Україні.

Також Знай.ua писав про те, що Доній пояснив, що таке культура.