Про це він розповів на каналі «Садок вишневий».

«Російська доктрина – це доктрина багатополярного світу. Власне кажучи, війна почалася в тому числі виходячи з того, що росія претендувала й боролася за те, щоб її визнали окремим полюсом, який має свою зону впливу в просторі як мінімум колишнього Радянського Союзу, у пострадянському просторі», - повідомив Володимир Лупацій.

За словами філософа, зараз світ уже так не працює, у сучасному світі вже не буде такої глибокої взаємозалежності між державами. Як наголосив Володимир Лупацій, сучасний світ скоро може досягнути аполярності, де більше не буде вертикально інтегрованих утворень, якими керує одна супердержава.

«І тому починає зростати роль малих союзів, різних об’єднань, які акцентують увагу на вирішенні конкретних проблем. Дуже часто країни не хочуть ставати на сторону однієї чи іншої супердержави», - заявив Володимир Лупацій.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, політичний філософ розповів, як світ перевернувся в контексті війни та за допомогою війни.

Також Знай.ua повідомляв, що Геннадій Дубов припустив, чи може росія розвалитися через війну: «Є загроза, війна, ризики, прямі проблеми».