Про це він розповів у своєму блозі.

За словами експерта, за рік до війни у путіна з’явилася нова цікава риса: він вирішив, що йому потрібно стати не тільки тимчасовим керівником росії, а символом. Як він зауважує, це стало зрозуміло після того, як путін за рік до війни видав свою статтю про Україну.

«Я відразу звернув увагу, він змагається, він хоче залишитися в історії ідеологом. Із ким він змагається? З Леніним і Сталіним, не з Петром і Катериною. Як ідеолог. Якби тільки як державник, то він з ними уже змагався, а він захотів ще й як ідеолог, тому що Ленін і Сталін ще писали статті», - пояснює Олесь Доній.

Як зазначає ідеолог, справа, якою займалися Сталін і Ленін, провалилася, але по собі вони залишили статті, які можуть бути дороговказами для майбутніх поколінь. А стаття про Україну, констатує він, - це ідейне підґрунтя для подальшої боротьби рф проти України.

«Він залишає нащадкам дороговкази, що Україну потрібно винищити. Він уже змагається як ідеолог. Тобто якої слави йому хочеться? Його непокоїть слава Герострата», - підсумовує Олесь Доній.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Біркадзе назвав головну помилку Укренерго при розподілі електроенергії.

Також Знай.ua писав про те, що Дубов припустив, чи може росія розвалитися через війну.