Про це він розповів у програмі «Діалоги з Максимом Ялі».

«Київська область – вся підземна вода перенасичена залізом та солями важких металів. Залізо в 6-10 разів вище за норму в Київській області. Залізо, яке знаходиться у воді і потрапляє в організм, – це соля важких металів, привіт хворобі під назвою рак. Каміння в нирках - це ти відбувся легким переляком. Воду треба чистити. Цієї культури не існує, чи вона на дуже низькому рівні», - пояснює Олег Кленін.

Якщо ж брати воду з річки, розповідає гість програми, то мають бути дуже добрі очисні споруди, бо туди потрапляє вже використана вода із міста. І ця система, констатує він, працює по всій країні, у всьому світі, іншого не буває. Відповідно, додає експерт, взяти та добре очистити – це одні технології, і потім воду утилізувати – це другі.

«Це дискусія, ми можемо говорити про те, що осідає, що риби чистять і таке інше. Це довга хороша дискусія, ми можемо багато на це витратити часу, але ж ви добре зі здоровим глуздом дружите», - підсумовує Олег Кленін.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Кочетков розповів, чи закінчиться війна 2023 року.

Також Знай.ua писав про те, що Кленін розповів про проект міста для маріупольців.