Про це він розповів на каналі «Дикий live».

«У нас прекрасна Конституція, там чудові базові закони про права людини і таке інше. Конституцію України 1996 року визнано всіма європейськими інституціями, політичними, конституційними, у тому числі і Венеціанською комісією, однією з найкращих демократичних конституцій у Європі», - повідомив Дмитро Співак.

За словами політичного діяча, нам треба жити за українською Конституцією й виконувати все, що там написано. Як наголосив Дмитро Співак, якщо в Конституції написано, що свобода слова та свобода думки насамперед, то не треба цьому протистояти. Одна із запорук успішного майбутнього України – це саме демократія, яка прописана в законах.

«А що таке демократія? Демократія – контроль суспільства над владою. А що таке контроль суспільства? Це свобода слова, це вільні ЗМІ, це вільні опозиційні політики, журналісти тощо», - заявив Дмитро Співак.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, публіцист Анатолій Якименко повідомив, що має бути джерелом енергії політика у державі.

Також Знай.ua повідомляв, що ідеолог Олесь Доній розповів, чи можуть бути представники інших етносів в українському пантеоні.