Про це він розповів на каналі «Садок вишневий».

«Чому росіянам вигідно отам (під Соледаром і Бахмутом – Ред.) класти неймовірну кількість народу? У мене дві версії. Перша – це відволікаючий маневр, який має створити ситуацію глухого куту, який має відволікти, притягнути туди сили й засоби, які будуть сконцентровані саме на цій ділянці, для того, щоб на інших ділянках фронту провести наступальні заходи», - повідомив Олександр Новохатський.

За словами публіциста, згідно з другою версією, росія намагається утилізувати якомога більше людей, які можуть потенційно спричинити неспокій і нестабільність в рф. Як зазначив Олександр Новохатський, прогнози про розпад російської федерації ширяться не лише в Україні, але й в росії, тобто кремль знає про цю загрозу.

«І як у всіх нормальних людожерів заведено, якщо є якась загроза від якогось людського прошарку певної соціальної якості, то їх треба десь подіти, треба десь знищити їх», - заявив Олександр Новохатський.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, політтехнолог Олександр Кочетков розповів, чи варто Україні боятися мобілізаційного ресурсу росії.

Також Знай.ua повідомляв, що Павло Гай-Нижник розповів, чому росія напала саме 24 лютого.