Про це він розповів на своєму каналі.

«Дійсно, це імпортний був вертоліт, який у технічному сенсі досконалий. Але та трагедія, яка відбулася, пов’язана з війною. Справа в тому, що будь-які наші літаки, гвинтокрили навіть поблизу Києва є потенційними цілями для ворожої протиповітряної оборони», - повідомив Олександр Кочетков.

За словами політтехнолога, російські ракети С-400 потенційно можуть долетіти до Києва й здатні збивати повітряні цілі поблизу столиці. Як наголосив Олександр Кочетков, саме тому всі об’єкти, які рухаються в небі над Україною, летять на дуже низькій висоті, щоб їх не помітила ворожа ППО.

«І тут, під час польоту на низькій висоті, що обумовлено загрозою з боку агресора, відбулася фатальна помилка керування. Але, якщо б не було загрози з боку росії, то, звісно, цієї низької висоти не було б», - заявив Олександр Кочетков.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, політтехнолог Олександр Кочетков розповів, скільки ракет здатна виробляти росія: «Немає комплектуючих».

Також Знай.ua повідомляв, що військовий Святослав Дубина розповів, що Україні необхідно для перемоги над росією: «Це робити потрібно швидше».