Про це він розповів на своєму каналі.

«В удар по Банковій я не вірю, бо це те, чого росіяни та російське керівництво бояться самі зробити. Вони розуміють, їх попередили, якою буде відповідь, тож вони цього не роблять», - повідомив Михайло Шейтельман.

За словами політтехнолога, водночас кремль встановлює системи ППО на дахах. Але, як наголосив Михайло Шейтельман, це ППО не проти ударів України по москві. Навколо столиці росії потужна система ППО, яка може певною мірою захистити місто від обстрілів. Кремль встановив ППО на дахах зовсім через інші побоювання.

«У мене логічна відповідь. В одному випадку потрібна система ППО на даху - якщо стріляють з самої москви. Якщо стріляють із самої москви, то система, яка оперізує місто, не врятує. Це захист на випадок громадянської війни, на випадок розбірок між ПВК «Вагнер» та міністерством оборони», - заявив Михайло Шейтельман.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Павло Гай-Нижник пояснив, чому нам потрібен розвал росії: «Карфаген має бути зруйнований».

Також Знай.ua повідомляв, що ідеолог Олесь Доній розповів, для чого путіну війна.